Mamelor li-i dor de noi

Красный Рыцарь
Mamelor li-i dor de noi,
Nu ne intoarcem inapoi,
Stau sa priveasca la fereastra,
Cum pleaca-n umbra viata noastra.

Mamelor li-i dor de noi,
Dar noi tot mergem in noroi,
Ne laudam c-avem de toate,
Nu le mai spunem mamei toate.

Mamelor li-i dor de noi,
Nu ne intoarcem inapoi,
Capul sprijina cum poate,
Pe pervaz usor in coate.