Замикни мо серце в д св ту

Люба Охман
Замикни моє серце від світу
Щильно двері і вікна закрий,
Дай триматись Твого заповіту,
Щоб любити Тебе Боже мій.

Захисти Мою душу від бурі
І батькіським теплом обігрій
Розжени хмари в небі похмурі,
Щоб любити Тебе Боже мій.

Затули від гріха і спокуси,
Будь зі мною в дорозі земній,
Я молюся Тобі мій Ісусе,
Щоб любити Тебе Боже мій.

Віджени все, що віру ламає
СЕРЦЕМ повністю Ти володій
Хай душа Тобі пісню співає,
Бо люблю Тебе Боже Святий!
04.26.2020
Люба Охман.