Цiкавенький

Оксана Майданська
    
      На мене задивився,і такий цікавий,
      Розумненький дружок білюнчик,
      А очі в нього як горошинки в шоколаді,
      Ми у компанії сиділи і разом їли тортик.

      Ще б подружилися з тобою - знаю,
      Секрети розказала би усі тобі,
      Хоча насправді майже їх не маю,
      Ти б вірним другом був мені завжди.

      Ну прямо в очі пухнастий дивишся мені,
      Ковбаски хочеш - тебе би нею годувала.
      Я б залюбки тебе погладила,обняла.-
      Та ти не мій,і є в чужій далекій стороні.

          14.06. 2020 рік   24:30  Оksana Mosoruk - Майданська