Кiт

Рая Легкая
Кіт бідолашний в мене їсти просить.
Мені здається, що він вміє говорити,
А слухати, то точно вміє
Так гарно просить їсти, хоч не  хазяйка я йому.
Він просто кіт, що ходить по хатах!
Кажу йому:-"йди від мене!"
Він слухає, та відходить чемно від дверей.
Виношу я йому сніданок, руладами мене стрічає,
І радісно хвостом махає, та скаче біля мене,як бджола.