***

Ирина Куленюк
Час розкроїть дня нового сатин
На відрізки буття нерівні.
Мені б знов закохатись,
Та немає причин:
Не по вуха, а хоч по обійми.
Досить вмовлянь і порожніх розмов!
Жалію себе та картаю.
То вже будеш не ти,
Головна із умов, —
Такого іншого в світі немає...

15.06.2020