Мой протест не слышен

Поль Пауль
Мой протест не слышен
Мой протест не виден
Он таится в подвале
На сеновале
Медленным угольком пожара
Тлеет, разгорается внутри
Огнетушитель
Ослик ИА спаситель
Будущей войны искуситель
На чьей тогда ты будешь стороне?
Залпами града разрушится ограда иного и не надо вечерами теплыми огненной водой внутри
Дай папироску
Дай и огня
Дай и дружбу
Дай и АК
В окопах рваными ранами, криками странными, истина бравадами будет понята изнутри
Что делать тогда?
Возгори!
Звездою утренней пылающей зари
Как Солнце сжигающее планету войною снаружи и внутри
Героиновой полосой, афганскими тропами на ослике навьюченном маковой росой
Дай понимания, но не взыскания за мысли, пророческие, рвущиеся изнутри
Гори полоса, гори!

Мій протест не чуті
Мій протест не відно
Він таїться в підвалі
на сіннику
Повільним вуглиною пожежі
Тліє, спалахує всередині
вогнегасник
Ослик ІА рятівник
Майбутньої війни спокусник
На чїїй тоді ти будеш стороні?
Залпами граду зруйнується огорожа іншого і не треба вечорами теплимі вогняною водою всередині
Дай цигарку
Дай і вогню
Дай і дружбу
Дай і АК
В окопах рваніми ранамі, криками дивними, істина бравада буде зрозуміла зсередини
Що робити тоді?
Запалає!
Зіркою ранкової палаючої зорі
Як Сонце спалює планету війною зовні і всередині
Героїнової смугою, афганськими стежками на ослику пов'юченому макової росою
Дай розуміння, але не стягнення за думки, пророчі, що рвуться зсередини
Гори смуга, гори!