танцевать

Анастасия Котюргина
Гэта музыка сфераў:
Чаканне – нотаю “До”!

Нота “Зараз”: ён зверху
выводзіць з даверам
кожны рэфрэн рандо

па эпічнаму пылу

(калі ж на яго падзьмуць,
то заморскае #feelyou 
ўздымаецца быллю)…
На ўздыху шапчу
                яму:

- Не мінуць,
                Кампазітар,
нам танцаў
                – такі сюжэт!

Ўсё ж дарэмна забыты
быў – складнік сюіты –
няспешлівы менуэт…

Пацалую маршчынку,
так блізка – ён на губах…

Любіць танчыць дзяўчынка!
#дзяк,
           Моцарт
                ды
                Глінка,
Саці,
           Рубінштэйн
                і
                Бах*…

*кампазітары, якія звярталіся ў сваёй
тварчасці да музычнай формы “менуэт”