Говори, говори, не мовчи

Елена Полищук -Зелинская
Краще сказати, аніж мовчати.
В тихім мовчанні душі не почути.
Краще відверто в очі дивитись,
Аніж погляд  у бік відвертати.

Краще любити і щиро ділитись,
Аніж ненавидіти і всіх проклинати.
Краще добро у серці ростити,
Аніж зло по світу цідити.

Тож пам'ятайте цю істинну щиру,
Дітям і правнукам заповідайте
З молоком материнським ще у колисці.
В щирі й невинні серця вселяйте.

Говори, говори - не мовчи!
Ті що мовчать, то їх світ нечує.
Говори, говори,  не мовчи.
Навіть молитви потрібно казати.
Говори, говори, але не мовчи.
В церкві  святим свічку запалюй
На небі чують всі молитви
Ти попроси, лиш тоді пізнаєш.