Марш м льйон в

Николай Мотков
                «Марш мільйонів»


    Муз. М. Мотков                Слова М. Мотков


                Знову повсюди протести мільйонів,
                Заклик Майдану гуртує в цей час,
                «Беркута» смерч губить, нищить Країну,
                «Змій» міліцейський б’є, знищує нас!

                Приспів
           «Марш мільйонів» на Майдані – загартовані серця,
        «Марш мільйонів» на Майдані – ми всі разом до кінця,
     «Марш мільйонів» на Майдані – український славний рух,
        «Марш мільйонів» на Майдані – героїчний, міцний дух!

                Влада гальмуй, слухай голос народу,
                Нам надоїло жити в ярмі,
                Волю народу не подолати,
                Верховній зраді кажемо «Ні»

                Рада, кабмін, президент у відставку,
                Хватить паплюжити наше життя,
                Ми не холопи, ми Українці,
                Віримо в світле своє майбуття!

                Владі як ніж страйк народний Майдану,
                Тут загартовані страсні серця,
                Підемо разом, нас всіх багато,
                Ми подолаємо жах до кінця!

                Голос – протест звучить в кожній родині,
                Заклик Майдану гуртує людей,
                Слава Героям і Україні,
                Євросоюз – мета наших ідей!!!