Ну хiба ж це лiто не для нас?

Шморон Наталия
Ну хіба ж це літо не для нас ?
Подивися, як воно нам  личить !!..
А давай, натомість  сотень фраз ,
Обійдем  всю землю! ... Навіть двічі!

Ми пройдемо по густих лісах, 
По полях , з духмяною травою...
Забредем туди , де навіть в снах, 
Не вдалось заглянути з тобою.

Нам освітять той казковий шлях
Із небес мільйонні зорі-очі ,
І застигне медом на вустах
Наркотичний, тихий шепіт ночі...

Як вітрець шелесне в осоці,
І як неба край почне жевріти-
По росі , (та щоб рука  -в руці ),
Ми підем , щоб сонце вдвох зустріти.

Захмілівши від твого тепла,
І твоєю ласкою зігріта ,
Я неначе спраглий з джерела,
З твоїх рук нап’юсь води і літа...

...Не складаю щастя «про запас»
І не вірю в діамантів трунок*,
Бо мені, цінніше всіх прикрас -
На чолі...твій ніжний поцілунок...