Минифорс

Эльмара Мустафа
(начальная к м/ф «Минифорс», для АНО ОТРК «Миллет»)

Пек джесюр, достане Минифорс (Минифорс),
Ярдымджы, къоруйыджы эм садыкъ достлар.
Пек джесюр, достане, Минифорс (Минифорс),
Берабер эр шейни кечеджек олар
Минифорс — бу мерт батырлар.

Чыкъ ёлгъа, ич къоркъма,
биль, сен — къараман.
Бу дюньяда йигитлик —  енъильмез аман!
Ярдымгъа да ашыкъса энъ якъын достлар
Минифорс — къоркъу бильмез баллар

Майыс 15, 2020 с.