Я святкую народження день

Нина Продан
В моїх косах давно вже зима,
Відшуміло, мов плин, моє літо,
І посіви були, і жнива,
І ростуть мої діти як квіти.

Пролітають як вітер роки
І ніщо їх не може спинити,
Так було і так є у віки,
Як же хочеться жити й радіти!

Посміхнутись пройдешнім рокам,
Бути вдячним за все, що збулося,
Не жаліти того, що віддав,
І пишатися сивим волоссям.

Я святкую народження день,
Кожний рік – це дарунок від Бога,
Море світлих вітань і пісень,
І попереду світла дорога.

Хай же доля дарує любов
До життя, до зірок, до світанків,
Друге дихання з`явиться знов
І попереду тисячі ранків!

Я святкую народження день!