Поцiлунок - душ eднання

Геннадий Сивак
Поцілунок -  душ єднання,
Ніжний дотик губ,
Перша  ластівка   кохання,
Після  часу  мук…

Очі бачать, серце чує,
Не в своїх руках,
Небо щастя нам дарує,
Обминає жах…

,
Промовляєш:   "Алілуя"!
В Храмі серед дня,
Мила,  вір,   тебе люблю я,
Ти на вік моя.

Автор  Геннадій  Сівак.
27  червня  2020 року.