Anii mei

Галина Чиореску
Toti anii mei pe rind s-aduna
Si se-mpletesc intr-o cununa,
Unii mai buni, altii mai rai, -
Toti anii mei! Toti anii mei!!!



Oare cind timpul a trecut?
Parca mai ieri a inceput,
Dar au zburat ca si un gind
Saizeci la rind, saizeci la rind....