Роберт Геррик. H-457 Наслаждайся временем

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(H-457) Наслаждайся временем

Будь всякий час веселья полн –
Любого ждёт Харона чёлн;
И жизнь уходит день за днём –
Не будет времени потом.


Robert Herrick
457. To enjoy the Time
 
While Fates permits us, let's be merry;
Passe all we must the fatall Ferry:
And this our life too whirles away,
With the Rotation of the Day.