Такий не зрадить... з дому не втече...

Александр Филенко
                МАТУШКА БОЖЬЯ ПРЕСВЯТАЯ БОГОРОДИЦА,
                СПАСАЙ И ОБЕРЕГАЙ УКРАИНУ!
                НАПОВНЮЙ РОДЮЧУ РІДНУ ЗЕМЛЛЮ
                СОНЯЧНИМ СВІТЛОМ, ЛЮБОВ'Ю ТА РАДІСТЮ.


                ***
Знов Гетьмана цькують… Як бридко і тривожно…
А как же бумеранг?.. Вернётся… Всё возможно…
На пиршестве чумы… с бесстыжими глазами…
ЖирУють тарганИ… знущаючись над нами…
Повернеться кидок… і викличе цунамі…
Заблудшим дав сигнал… так вескими словами…
Розплати час настав… Накрила всіх лавина…
Врятує тільки світ… нездатних трутнів зміна…
Пора бы осознать… Дать место удалому…
Способному рулить… немного по иному…
Квітучий смак життя… відкриє син народу…
Щоб той не втратив шанс… на гідність і свободу…
Пси Гетьмана гризуть... Там змови відчуття…
Що Нації порив… ЗЛИВАЮТЬ В НЕБУТТЯ…
Ти в очі подивись... Цей Воїн – не вівця...
І як НАБАТ з небес... МИ РАЗОМ... ДО КІНЦЯ!