Peg

Ортиков Диёр
So much distraction do I have,
So much love did I waste.
I don't know if this is possible
to make it paste,
I sometimes wonder if my feelings are
deaf.
I loved so much,but didn't get it back,
Therefore my love became dead.
Put me on peg,
I only love being sad.
Maybe,something'll turn out to be good,
But I don't anymore try to be acute.
We live,suffer and cry,
We all live to die.