Портрет в чёрно-белых тонах

Евгений Рослик
Электронный карандаш, кисть, растушёвка.


Літні справи

Ясно сонце сяє.
Ні хмаринці в небі.
Горобчик шуляє,
Бо встигнути треба.

Все росте і квітне
Люди, звіри, птахи.
Час хапають літній
Риби і комахи.

Хлорофілу листя
Сонячні фотони
Дають що поїсти .
Дзвенять чисті тони.

25.07.2017