Живи, поки живий

Тамара Полякова 4
Зараз Немає Часу, 
Завтра Не Буде Сили,
Скоро І Нас Не Буде-
Риють Нові Могили...
Досить Вже Відкладати
Наше Життя На Потім!
Спробуєм Жити Зараз,
Поки Ми Ще Не Попіл!