Належати

Алина Мозжерина
Належати не можна розділитись.
Тут можна крапку, а можливо кому.
Людина має, все ж, не тліти, а світитсь,
і не потрібні щирості фантоми.

Не поринайте в темряву надій,
бо варто вже сьогодні, зараз жити.
І не пливти. Летіти до тих мрій,
Що спонукають вас світитсь, а не тліти!