Бар. Дiм

Вольнова
Бар. Дім. На порозі кіт.
Хіба що, трохи судомить живіт.
Хіба що, трохи болить по швах.
Хіба що, трохи дирявий дах.
Бар. Ніч. Йде самотній шлях.
Аллах не бачить, бо спить Аллах.
Хіба що, трохи самотньо спать.
Хіба що, трохи понура стать.
Бар. Ранок. Пече зоря.
Хіба що, трохи й до вівтаря.
Хіба що, трохи й я кину все.
Та поки ранок, кава, шосе.
Бар. День. На асфальті тінь.
Хіба що, трохи є янь без інь.
Хіба що, трохи у горлі ком.
Від кому в горлі є пепсі й ром.
Бар. Ніч. На асфальті кров.
Хіба що, трохи поплив той шов.
Хіба що, трохи згубила шлях.
Аллах не бачить, все спить Аллах.
Бар. Дім. На порозі кіт.
Хіба що, скажеш йому привіт.
Хіба що, знов розійшовся шов.
Бог був тут, але пішов.