Байрам

Камила Юлдашева
1. Эрта тонгдан барк уриб,
Олам юзин тўлдириб,
Кўкда куеш жилмайиб турар шодон.
Кўтаринки кайфият,
Атрофда самимият,
Байрамга шошиламиз шу он.

Накорат:
Юртимизда байрам,
Барчамиз жамулжам.
Юртимизда байрам,
Кувнайлик шу дам, бахт бўлсин хамдам.
Юртимизда байрам,
Хаётимиз кўркам.
Юртимизда  байрам,
Бўлсин элим доим шод-хуррам.

2. Яйрасин бутун жахон,
Мусаффо бўлсин осмон,
Хаёт гўзал, элим тинч бўлсин хар он.
Чаманлар гулга тўлсин,
Болалар шодон кулсин,
Юртда сурсин абадий бахор.

Накорат.

1 июль/2020 й.