Кiнбурнська жара

Олександр Мачула
Коса, дорога, рев мотора,
пісок розпЕчений, жара...
До моря, вниз і знов угору,
повзе авто на всіх парАх.

ОбАбіч ліс, столітні сОсни,
вірніше зАлишки ліскА.
Було їм вирости непросто,
у них планида нелегка...

Надривно кашляє і чхає
старий, подертий «Кадилак».
Під колесо ледь не втрапляє
поза сценарієм дивак...

Не таланИть з самОго ранку,
та і увечері жара...
Лишаю не налиту склянку,
звертати з колії пора!

05.07.2020