Тревога-украинская и русская версии песни

Виктория Покора
Тривога
(текст Вікторія Покора,муз.Єд Лопатенко)
Українська версія пісні
1 куплет
Ти зупинись , допоки  не занадто пізно.
І не журись, бо ми з тобою, дивно, різні.
Ти пообіцяла крила надати,
І сказала, що я ангелом стану.
Але кохання чому слід чекати,
Піддавшись твоєму обману?

Приспів

          Я шукаю тебе ,як риму у прозі, але  по тривозі
          Як завжди в дорозі, дорозі .
          Я кохаю тебе .Навіщо боятись, нам розлучатись?
          Настав час єднатись, з’єднатись.
         

2 куплет
Ти зупинись, неварте піддаватись діям.
 І озирнись, іди вперед назустріч мріям.
Ти не квап той час ,який  не прийде,
 а пливи  зі мною ти  течією.
 Краще не знати  там  що є,
 Допоки  буду я  твоєю.


русскоязычная версия раннее исполнена дуэтом 5 миль
1 куплет
          Остановись, пока ещё не слишком поздно.
          Взлетаю ввысь и с небом я роняю слёзы.
          Ты пообещала крылья мне дать,
          И сказала, что я ангелом стану.
          Только пришлось немного подождать.
          Поддавшись  твоему обману

Припев

           Я люблю тебя и жертвую многим,
          Но по тревоге,
          Я делаю ноги, ноги.
          Я люблю тебя и жертвую многим
           Но по тревоге ты делаешь ноги,ноги.

2 куплет
           Остановись,не стоит поддаваться грёзам
           меняя жизнь,ступай вперед навстречу звёздам.
           Ты не торопи,время придет
           ты плыви лишь со мной  по течению .
           лучше не знать  что там  нас ждет.
           а пока я буду   тенью..