Ya - bog

Ян Ждан
Я народився... Я - життя!
І первозданний дух тріпоче...
Я виринув із небуття!
Псевдотворець - єство жіноче...

Я смерть, насилля і війна,
Кохання, ніжність і турбота,
Неправди й підлості вина,
Звитяга і душі чеснота...

Я біль прихована в думках,
Дзвінка луна німого крику,
Я самознищення і прах,
Нікчемна тінь людського віку...

Я неповторна мить епох,
Переосмислення усього,
Я вічності дитя, я - бог..!
Я день новий життя нового...

© ; Ян Ждан/ 07.07.2020