Дзеркало

Серафим Камнев
Розкажи мені, моє дзеркало,
Що ти бачиш, являючи мене?
І чого засинаючи померкло,
Ніби чуєш ти пляма темне.

Ох, здивуй мене, моє дзеркало,
Скiль ж скоро згорю я в вогнi
І наскільки вже розірвало
Світлий травень моїй душі.

Ти мій страж - мовчазне дзеркало,
І секретів з тобою у нас немає,
Коли серце моє тихо єкало
Ти за руки мене тримає.

Розкажи мені, моє дзеркало,
Що ти бачиш, являючи мене?
Мої очі сумом скувало,
Зсередини тiльки пляма темне.

8 июля, 2020