Подяка вчителям

Регина Голкина
Спасибі, любі вчителі,
За все, чого ви нас навчали.
Ви, як могли, допомогали
Нам стати кращими в житті.

Спасибі, за знання усі,
Все більше їх стає щороку.
Ви нас навчали - крок за кроком.
Тепер - самі ми вчителі.

Натхнення іншим ви несли,
І це, повірте, недаремно
Для багатьох благословенням
Ви стали, любі вчителі!

 03.07.2020