4. Випьемо за поповнення у моiй родинi!

Тетяна Лыстоноша-Парамонова
4. Вип'ємо за поповнення у моїй родині!


КРУГИ АДА
ВЛАДИМИР ЛИЩУК

Ходила к гинекологу,
Несла там околесицу,
Что он вскружил ей голову...
Тошнит уже полмесяца.
****


Віка, алло!
Ти де?
Де?
Так закруглюйся і швидко до мене.
Не ний, потім нігті пофарбуєш.
Проблеми у тебе якісь дрібні.
Ось у мене(((
Швидко узяла таксі і заїдь у "Винний льох", купи пару пляшок "Мадам Кліко".
Привід?
Є(())
Приїзди.
Ну, нарешті приїхала.
Проходь до спальні.
Я там столик накрила.
Не поспішай... усе розповім.
Ходила до гінеколога,..
Так не перебивай!
Усе по порядку.
Хреново мені котрий тиждень.
Спочатку думала, що отруїлася у Марека на днюсі.
Але більше нікому погано не було і аналізи виявилися хороші.
Потім подумала, що може перекупалася у сауні з Джафаром.
Але тиск у нормі та й аналіз крові, як у космонавта.
А тут як почало мене нудити і на Солоне з кислим потягнуло.
Ну і пішла я в клініку "матері і дитини".
Там цей Вова, місцевий доктор Айболить.
Ну пам'ятаєш на презентації місцевого пологового будинку познайомилися?
Він до тебе ще клеїв свої "ласти".
Несла там околесицу,.. що не знамо де і що зі мною сталося.
Він?
Дивився на мене, як на дуру.
Мені здалося, що він подумав,.. що запаморочив мені голову...
Чуй, Віка!
Він спочатку вирішив, що я його батьком дитини вважаю.
Хоча він як батько міг би не погано виглядати.
Але я йому сказала, що б заспокоїв свої нерви і не переживав з цього приводу...
Нудить вже півмісяця, а з ним у мене начебто перетину у сексі не було.
Хоча руки у нього ніжні.
Так і лежала б у кріслі і мліла від їх дотику.
Добре((
Чого покликала?
Хрещеною підеш?
Сказав, що народжувати через півроку.
Три місяці вже.
Дивно, що раніше не відчула і головне місячні були.
Це хто ж такий хитрий у мене там сидить?
Ймовірно супер агент майбутній або агентша.
Типу Мата Харі.
Гаразд час покаже.
Вип'ємо за поповнення у моїй родині.
Будемо Здорові!


23.06.2014