Декъала хила

Саралапова Альбина
Декъала хила,сан доттаг1.
Декъала хила хьан дахар,
Ткъа соьца доцуриг тахна-
Кханенна кхечуьнга даьлла.

Декъала хила хьан ойла,
Серлонан боламе яьлла,
Ткъа хьоьца йоцуриг тахна-
Кханенна кхечуьнга яьлла..