вкрутить шуруп

Невредно Мечтать
ЛилоLoveли  сладко лепестки,
и заливалась полночь соловьями,
когда впервые он её руки
коснулся робко. И взметнулось знамя

Её прелестных девичьих ланит.
Без парашюта падал вниз и мимо
IQ... И словно пресловутый вид
ушастых - размножались дофамины.

- Влюблён? - О, дай испить блаженство губ!
Сливались души-руки-ноги пылко...

Так Купидон, искушав вкусный суп,
задумал, поковыривая зуб,
вкрутить изящно свеженький шуруп
в стотысячную новенькую дырку.

***

Такі хмільні співали солов"ї,
божевоЛІли кетяги бузкові,
як він торкався до руки її
і - наче вперше - бачив очі, брови

сором'язливий щічок оксамит,
солодкий вигин шиї... І натомість
усе, що міг, бубнявив білий світ -
"пливли" IQ, кордони і свідомість.

- Кохаєш? - Так ніхто ще не кохав! -
вуста зливались солодко і гірко.

Так пан Амур вмільйонне планував
вкрутить новий шуруп в новеньку дірку.