A moze to tak

Халина Подгорска-Дутка
A MOZE TO TAK
A moze to tak
ze nalezy uwierzyc
w slowianska
wiezbe slowa
Moze tak trzeba
zeby Swiatowid
wszystkimi twarzami
i kierunkami
zbornosci
mogl zawsze
zrobic swoj
poczworny krok
potwierdzany
pieczecia zgody
wietrznych
znakow pomyslnosci
a wtedy to co razem
mogloby moze
znaczyc-lepiej
13.06.2014
***
HPD