За заходом сонця трансформац

Ариана Светличная
Про Духовних наставників
та ні
це про наших друзів музикантів, та сяйво талантів )
А насправді про духовні трансформації через творчість.



Пішли миттєві трансформації
Та зустріч стала роковою
Не треба більше інформації
Наступний день стаю новою
Не спонукаю, хай мовчання
Мине хочаби кілька днів
Бо все сплановане зарання
Берегти слідує від слів
Та здихатися від бажання
Наслідувать якийсь шаблон
Бо він новий, його старання
Крила свободи. В унісон
подумати. І так достатньо
Тотальна радість полилась
Мости прозорі - нам незвично
Та я уже адаптувАлась.


Багато стерто інформації
І нормально - трансформації!
Та трохи треба адаптації
До ситуації.

Дихання світу відчуваю,
Так легко, бо я довіряю.