Правий сектор

Николай Мотков
                «Правий сектор»
 
 Муз. Автор                Сл. Автор
               
                Український, добровольчий, радикальний,
                «Правий сектор» - рух сучасного життя,
                Активіст Майдану, мужній опір, славний,
                Тризуб – символ, історичне здобуття,
                Політичний, незалежний, офіційний,
                ДУК підрозділ - смерч гібридної війни,
                Захисник Вітчизи, «Кіборг» неймовірний,
                «Правий сектор» найдостойніші сини!

                Приспів
    «Правий сектор», «Правий сектор», «Правий сектор»
                Український, провідний, потужний рух,
    «Правий сектор», «Правий сектор», «Правий сектор»
                Неповторний, бойовий, козацький дух,
    «Правий сектор», «Правий сектор», «Правий сектор»
                Рух надії, віри, гідності, мети,
    «Правий сектор», «Правий сектор», «Правий сектор»
                Ми готові до кінця з тобою йти!


               «Правий сектор» - боєздатне формування,
                Фактор захисту Державних рубежів,
                Ратний дух, патріотичне виховання,
                Братська спільність побратимів - козаків!
               Рух громадський, волелюбний, актуальний,
               Вартовий Майдану, штурм в кривавий час,
            Подолав бандитську владу, «Беркут» зрадний,               
                Авангардом Перемоги став для нас! 

           Слався мужній, український «Правий сектор»,
                Рух єднання, волі, віри в майбуття,            
            Здатний опір, неповторний влучний вектор,
                Європейський вибір спільного життя,
                Героїчний, символічний, прогресивний,
                Прапор, герб священний сяє, майорить,
            «Правий сектор» - легендарний, непокірний,
                «Слава Україні» велично царить!