ГРУЗ

Алма Таужан
Груз непрожитых дней,
Груз несказанных слов,
Груз забытых огней,
Груз сковавших оков.

Груз забытых идей,
Груз несбывшей мечты,
Груз неверных людей,
Груз, что это не ты.

Груз затянутых ран,
Груз всех подлых людей,
Груз увиденных стран,
Груз давнишних друзей.

Груз ушедших годов,
Груз оставшихся дней,
Груз увядших садов,
Груз , что стал ты сильней!

2020, июль