Арт фото 26 Грунтовая дорога

Евгений Рослик
Пісня про Україну

Рідна моя земле, ненька Україна,
Край ти мій зелений, ти ж така - єдина.
Край мій неосяжний і ліси, і море,
Повноводні ріки і степи, і гори.

Огортає небо золотистий колос
І дзвенить над полем жайворонка голос.
У твоїй коморі срібло є і злато.
Твоя хата, ненько, сонячна й багата.

Проживають люди молоді і сиві,
Добрі, працьовиті, сильні і красиві.
Дай їм боже розум, наділи терпінням
Жити без розору під твоїм склепінням.

Хай панує звіку злагода в оселі.
Тай зростають діти щирі і веселі.
Світять ясні зорі, вигравають звуки.
Тож дамо друг другу щиросердно руки.

Тож візьмемо, браття, в наші сильні руки
Нашу світлу долю і степи, і луки.
Глянемо ми радо на веселий край.
Хай нам світить, браття, сонячний розмай.

17.08.2013