Самиця людини

Соломия Галицкая
«Є люди, а є людиська», - так кажуть на західній Україні.
Людина ніколи не втратить свою гідність та не виставить себе на посміховисько, а ось людисько…

Свастика – це є символ буддизму.  Але після того, як її присвоїв собі Гітлер та під цим самим символом вчинив чимало страшних злочинів, свастика стала символом фашизму.

На першому фото зображена жінка з України. (Якщо фото збільшити, то на ручці візка можна побачити український текст) Ця істота вже не молода, бо в неї добре видно зморшки на лиці. В такому віці вона мала би бути мудрою, але її мозок й досі залишається гладким.
Вона вдягнула собі на лице пов’язку зі свастикою, й виставила це фото у соц. мережі. Про що ця жінка думала – не знаю. Напевно, їй думати  просто не дано.

На другому фото зображена відома фашистка Вікторія Резниченко. Ця істота народила дитину й виховує з неї таку ж саму моральну потвору, якою вона є сама.

І найстрашніше те, що в нашій державі це є нормою. А ось в нормальній державі її би позбавили батьківських прав, і віддали би дитину нормальній матері, яка виростила б з неї розумну людину.
Але, на жаль, Україні розумні люди не потрібні. Чим людина є дурнішою, тим легше нею керувати.
А ось мислездатним людям в Україні, на сьогоднішній день, жити дуже тяжко.


САМИЦЯ ЛЮДИНИ

Самиця людини живе в Україні,
В негідниці чорне нутро.
Самиця людини вдягнула хустину,
На хустці фашистське тавро.

Самиця людини зганьбила родину,
І буде велика біда,
Якщо ця істота народить дитину
Та випустить з свого гнізда.

Чого ти жадаєш, продажна худоба,
Хвали, чи веселих пригод?
Ти, певно, забула, вівця пустолоба,
Як нищив фашист твій народ?!

Лягали кістками сини України,
Горіли в німецьких печах.
Продала ти душу, самиця людини,
Забувши про Бога та страх.

Така в Україні вже склалась система,
Що правда попала під прес.
Тут гідних паплюжать, а кожна нікчема
Підносить себе до небес.

Від розпачу й страху народ скаженіє,
Поправши закон і мораль.
Лиш той свою гідність ганьбою не вкриє,
Хто духом міцніший за сталь.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА
(липень 2020)