Роберт Геррик. H-803 Сафо II

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(H-803) Сафо (II)

Лучше одному, ей-ей,
Жить в снегах среди полей,
Где свирепствует борей,
Чем изведать, как сразит
И надежд меня лишит
Твой, Сафо, холодный вид.


Robert Herrick
803. To Sapho

Sapho, I will chuse to go
Where the Northern Winds do blow
Endlesse Ice, and endlesse Snow:
Rather then I once wo'd see,
But a Winters face in thee,
To benumme my hopes and me.