Розпочни свiй день з подяки!

Лю Нели
Не так буде як ти хочеш, а як Бог дає.
Кожен сам свою реальність, мов коваль кує.
Розпочни свій день з подяки, все земне - лиш мить,
Прийми щиро Волю БОГА і вчися любить
Ворогів своїх і друзів, батьків і дітей.
Посилає Бог нам вчасно саме тих людей,
Які дійсно необхідні, щоб допомогти
Усвідомити помилки й тим шляхом ідти,
Який стане наче ковдра з барвистих квіток...
Розпочни свій день з подяки і гарних думок!

            19.07.20