Сыт си псэм есщIэнур - къащIэ

Мадина Ахматова
Сыт си псэм есщIэнур -
къащIэ,
Акъылым емыдэIуэж,
Псэ илъагъуам ар хуопIащIэ,
Мэхъуапсэ, псэуну мэлIэж,
Дамэ темытми - мэлъатэ,
Ешами - емытIысэх,
КъыкъуэкIым мазэр - мэятэ,
Къэушым дыгъэр - мэбзэх.