Любовен танц

Генка Богданова
Автор: Генка Богданова

Ръката ми със твоята флиртува.
Любовен  танц  разнежена танцува.
Целуват пръстите ми пръстите ти мили
и в тях притихват, топлина открили.

Ръката ти със моята флиртува.
Любовен знак в дланта ми нарисува.
Пръстите ти пръстите ми галят,
сладък пламък във кръвта ми палят.

Но флирт ли е това? О, мили Боже,
ръката ми без твоята не може!
Дари ме тя със цялата вселена,
с любов божествена, за мене отредена.

За кой ли път душите ни се вричат
до сетният си дъх все тъй да се обичат!