Я пiду у далекi сни

Катерина Жебровська
Я піду у далекі сни,
Там, де разом блукали ми…
Я піду крізь прожитий біль,
Крізь бажання гарячих тіл…

Я ввійду у німі пісні,
Що співали для нас віки…
Я ввійду в джерело прощань,
Долучуся Земних злітань…

Я пройду через вир буття,
Там, де Сонце сміялось нам…
Я пройду через тихий плин,
У пронизливий щем Глибин…

Я зійду на Небесний Шлях,
Що святив нам чарівний Птах…
Я зійду в ту єдину мить,
Де єднання в серцях зорить…

20.07.2020