Келих гiркоти

Вера Свистун
"Воля - такий гіркий трунок..."
             (Анатолій Горовий)

Воля - трунок гіркий. Та нап'юся!
Ще й умитись залишу ковточок!
А життя в хаотичному русі
Між старечих бажань та дівочих...
Між можливостей:  Спати не спати?
Зберегти - розірвати стосунки?
Чи розбити той келих на свято,
Як на щастя гіркого гатунку... -