***

Юлия Захарчук
Ти знаєш,що ти єдиний
Для когось в цьому житті.
Хай час невпинно плине,
Але іноді краще на самоті.

Хтось не прагне любові краплини,
Але не всі мають хиби такі.
Знай,що гарно коли єдиний,
Ти для когось у цьому житті!