Небеса забирають своих

Вира Украинка
Небеса забирають своїх,
Щоб співати в небесному хорі,
Там немає недужих, німих,
І пісні там усі у мажорі.

У серцях наших пісня бринить,
Та, що разом співали з тобою
Пам’ять хай збереже кожну мить
Як ми дружно співали юрбою…

Наша пісня мінорна підчас,
Бо невесело нам тут буває,
Саши нашого вогник погас,
Але пісня у небі лунає.
23.07.2020