Вiн не здасться без бою...

Александр Филенко
                ***
Він не здасться без бою,
Вірний Гетьман Країни.
Де тварини гурбою
Смокчуть кров з України…
                ***
Лев не зрадить Матусі,
Як би пси не труїли.
Ще вчорашні, блін, друзі…
Стільки зла наробили…
                ***
Має розум і сильний,
В обіцЯнки не грає.
Щоб народ був тут вільний,
Щиро серцем бажає.
                ***
Промінь сонця крізь хмари
Рідну землю зігріє.
Хай мине Божа кара
Тих хто ЛЮБИТЬ І МРІЄ…