Щастя коли вдвох

Мари Бонд
Не ший мене під себе, мов вовняну сорочку,
Бо може в результаті той розмір підвести.
Спитай мене бо краще, чого я справді хочу,
Не вистачить і ночі, щоб те розповісти.

Не підбирай до мене математичні шифри,
Сама не розумію науку ту складну.
Повір, ніщо на світі ніколи не замінить,
Коли людину люблять, лишень її одну.

Не коригуй під себе сюжет моєї story,
Тоді у результаті то буду вже не я.
Я взагалі дивуюсь, чому чужі долоні,
Так доторкнутись хочуть "життєвого пера".

Не змінюйте коханих, не міряйте їх вади,
Згадайте, що такими створив нас з вами Бог.
Ніяка кількість грошей, пошана, друзі, влада,
Вам не замінять щастя, коли не "сам", а "вдвох".