Згадай мене

Елена Тей
Згадай мене у своїх мріях
Квітучим поглядом весни,
Бажанням бути поруч в діях
І обіймати твої сни.

Згадай мене, коли, можливо,
Почуєш знов мої думки,
Я з кожним кольором веселки
Віддам любові пелюстки.

Згадай мене, ще є надія
Нам пов'язати  це буття.
А, може, це лише ілюзія?-
Омана довжиною у життя.