Боже, говори...

Регина Голкина
О Боже, голос твій я чути хочу
Він - вказівник на просторі життя.
І ранком променистим, й серед ночі,
Ти говори зі мною, Боже, прошу я...

Я щось планую, часом просто мрію,
Мені здається врахувала все,
але ж, проходить час - і розумію:
якесь невдале вибрала шосе...

Та де б я не була, в якому краю
Я вірю: чуєш Ти мене згори,
І вкажеш шлях найкращій, я це знаю,
Тож, я благаю, Боже, говори...