Ми всi - дiти Божi

Лю Нели
Необхідно зрозуміти,
ми всі - діти Божі,
Немає людей поганих -
є на нас не схожі.
І що маєм, те і маєм -
відповідь проста.
А чи дійсність ми сприймаєм
Очима Христа?
Все відносно, все проходить
у цьому житті...
Сонце для усіх нас сходить -
Моменти святі.
Все по силам нам дається,
та приходить край,
Все не так, як нам здається.
Богу ДОВІРЯЙ.
Свої сумніви і смуток, все,
що кров снує.
На все в світі - ВОЛЯ БОГА,
Дякуй, за що є.


      22.07.20