етюдами, Бентежний Жар...

Зозуля Юрий Павлович
   Співчуваючи з півмільйону наврочених порталом: з колін втягтись Висот Поетства, — та втрИматися Їх?
   А цю публікацію відтворюю, захистивши оберегом: ні дня, ні каїнам, ні юдам, не рідня...
   Бог, Вітець усіх Поезій Творення, Не Буде з усіма: а тутешня світлинка з юнню — на її виріст у нашу зміну!
 
   ~ ~ ~

   життя таке — його й не зрушу?
   до вівтаря доперти б — душу??
   в нову й Історію.. а — мушу???

   ~ ~ ~

...по саме небо, сповила,
   чорним затьмарена сила...
   згірклих історій горнило —
   й край чорноземів — зчорнило!

...чи то до зір їм, чи сонця,
   душам, крізь очі-віконця...
   мнуть шмат землі з мого тіла, —
   й тіло ж впустіло, — й на крила!!

...з марева й марення марних,
   з хмАрив і грОзив бездарних...
   не в блискавичність, в світання, —
   й волі б, крізь болі, — пізнання!!!

   ~ ~ ~

   З відгуків (бо мають же бути: 100%, є й кілька незримих, од "модерованих") на «етюдами, Бентежний Жар...» (Юрий Зозуля)

Ну как ещё об этой нови,
Что войны в муках родила?
А стих...с пером...на полуслове...
Как с кровью вырван из крыла!

МИРА!!!
Ну яки автори?:) По моим подсчётам,больше 90 процентов - "клоны",конкурсы и т.д.!)))
Дон Серхио   01.07.2014

Які прекрасні і змістовні образи! Сподобався твір!
Ли Чень Дао   01.07.2014

Ось і мої свіженькі до Них... Дяка! ЩастИ!! Будьмо!!!